Сузанита стана майка, но дори това не промени отношението към баща й

...
Сузанита стана майка, но дори това не промени отношението към баща й
Коментари Харесай

Сузанита пак се закани на баща си

Сузанита стана майка, само че даже това не промени отношението към баща й Орхан Мурад, с който стопираха да си приказват още до момента в който изпълнителката беше бременна.

Както е известно родителите на Сузанита се разделиха след дълготраен брак, а към днешна дата татко й към този момент има ново семейство и е благополучен с жена си Камелия. Наскоро пък младата майка съобщи на висок глас в обществените мрежи, че " лудостта " не я е напуснала даже и след раждането. " Лудостта няма да ме остави. Ние лудите не сме неприятни хора ".

И с цел да не изневери на стила си да изумява почитателите си, Сузанита разгласи и любопитна детайлност за това по какъв начин гледа бебето си. Тя показа, че не кърми, а повода за това е... баща й Орхан Мурад! Сузанита съобщи, че кърмата ѝ е спряла и се зачуди дали това не е породено от всичките драми с татко ѝ и напрежението около тях.

Преди към месец сестрата на Сузанита изригна с разкрития за детството им, в които упрекна Орхан Мурад в прочувствен тормоз, изневери и какво ли още не. Турбо фолк легендата не остана задължен и даже заплаши двете девойки със съд.

Самата Сузанита пък, наскоро разгласи, че скоро ще покаже цялата истина за татко си във видео в профила си в обществените мрежи. По всичко наподобява, че това ще се случи тази година.

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР